Over ons

HuB HoogBegaafdheid Twello

HuB HoogBegaafdheid Twello is een knooppunt van expertise, activiteiten en initiatieven omtrent HoogBegaafdheid in het hart van de Stedendriehoek, met Anita Wuestman als verbindende schakel.

HuB Haward-683x1024oogBegaafdheid Twello is een initiatief van Anita Wuestman, ECHA Specialist in Gifted Education.
In 2015 werd ze voor haar werk voor de verbetering van het onderwijs aan hoog-begaafde leerlingen bekroond met de MENSA Onderwijs Award.

 

Op de site www.hoog-begaafdheid.nl vind je uitgebreide informatie over haar achtergrond en expertise. Alsmede een overzicht van door haar verzorgde trainingen en presentaties en vele interessante en nuttige downloads.

Op de site www.squibs.nl vind je uitgebreide informatie over de activiteiten die ze, samen met Wynand Berndsen, organiseert voor hoog-begaafde jongeren.

Op de site www.digitaleplusklas.nl vind je alle informatie over de Bovenschoolse Plusklas van SKBG – Cluster Voorst.

Op de site www.familiexpeditie.nl vind je informatie over de familie retreats in Nederland en op Bonaire. De FamilieXpedities worden georganiseerd door Marieke van der Zee, Marijke Schekkerman, Astrid Loontjens en Anita Wuestman

Anita is lid van de beroepsvereniging ECHA Specialists in Gifted Education. Op de site www.echanetwerk.nl vind je een ledenregister en omschrijving van de expertise van de leden.

 

 

Powered by: Wordpress