Familieretreat op Bonaire

FamilieXpedities

dsc_1476Voor (hoog)begaafden en hun gezinnen

In onze  familieXpeditie NL bieden we (hoog)begaafde kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders een unieke ervaring om samen met hun gezin,  gelijkgestemden te ontmoeten en diepgang,  groei  en verbinding te ervaren.

Programma:

De familiexpeditie omvat 2 weekenden van vrijdagavond tot zondagmiddag op een mooie locatie in Nederland.leuke dingen doen met je gezin

Het programma bestaat uit 3 elementen:

  • Masterclass voor kinderen:
    Talent- en identiteitsontwikkeling als verrijkingsprogramma
  • Ouderprogramma:
    Verdieping van je rol als ouder van een (hoog)begaafd kind.
  • Quality-time:
    Met je gezin leuke dingen doen

‘s Ochtends volgen kinderen de masterclass en de ouders het ouderprogramma. De kinderen gaan in hun eigen leeftijdsgroep aan de slag met ‘onderzoekend leren’ afgewisseld met creatieve opdrachten om te ontdekken wie ze eigenlijk zijn en hoe ze met dingen omgaan.
Ouders  gaan aan de slag met het verdiepen van hun rol als ouder van een (hoog)begaafd kind zodat ze steeds meer grip krijgen om de ouder te zijn die ze willen zijn.

’s Middags bieden we verschillende activiteiten aan en kunnen deelnemers hun eigen keuze maken; ouders en kinderen samen of alleen. Zo kun je bijvoorbeeld onder begeleiding van onze bioloog de natuur in, maar kun je ook kiezen voor creatieve of sportieve activiteiten.

Natuurlijk is er ook vrije tijd waarin je lekker kunt doen waar je zelf zin in hebt.
De avonden bieden ruimte voor informeel samenzijn.

Data:

Vrijdagavond 17 maart t/m zondag 19 maart 2017 & vrijdagavond 7 april t/m 9 april 2017

Locatie:

Stayokay de Kleine Haar in Gorssel 

Dit mooie Noorse jachthuis ligt op een bosrijk terrein in de Achterhoek tussen Zutphen en Deventer. Gezinnen overnachten in een eigen blokhut bij het hoofdgebouw of in een eigen slaapkamer in het bijgebouw. Het jachthuis heeft een grote tuin met terras en volop speelmogelijkheden.

Investering:

Voor het programma betalen volwassenen €495,-  en kinderen €395,- De kosten voor logies inclusief de maaltijden en consumpties bedragen voor volwassenen €247 en kinderen €195.

Meld je snel aan als je weer twinkeling in de ogen van je kind wilt zien en samen met je gezin diepgang, verbondenheid en contact met gelijkgestemden wilt ervaren?

Comments are closed.

Powered by: Wordpress